Ga naar inhoud
Favorieten 0

XOLAR & 6D: Alignment

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Het gelijk staan van planeten in ons sterrenstelsel is een zeldzaam en spectaculair hemelverschijnsel dat plaatsvindt wanneer meerdere planeten op dezelfde kant van de zon op een rij staan.

ZATERDAG 4 FEBRUARI DEUR 22:00 - AANVANG 22:00

Het gelijk staan van planeten in ons sterrenstelsel is een zeldzaam en spectaculair hemelverschijnsel dat plaatsvindt wanneer meerdere planeten op dezelfde kant van de zon op een rij staan. Tijdens deze periode kunnen de zwaartekrachten van de planeten unieke effecten op elkaar hebben, evenals op de aarde. Op 4 februari vindt dit fenomeen plaats, niet alleen in het universum, maar in onze Arena tijdens XOLAR & 6D: Alignment. We staan dan in lijn met elkaar, onze waarden, visies, emoties en natuurlijk muzieksmaak!

Om dit zeldzame verschijnsel te vieren brengen Sixth Dimension Studios en XOLAR een unieke ervaring naar Neushoorn. De futuristic streetwear lijn van Sixth Dimension Studios brengt aandacht op de mogelijkheid dat er meer is dan ons drie-dimensionele bestaan en sluit aan op het thema 'Alignment'. Liveoptredens van artiesten Brunzyn, YannO en Krissie zorgen ervoor dat jij in verbinding staat met de zaal, het publiek en jezelf. Verschillende DJ sets brengen de muziek die je nodig hebt om op ontdekking te gaan. Stevige hiphop, zware trap beats en groovy r&b tunes met een late night transitie naar excentrieke techno en house.

Dit is een unieke kans om de kracht en schoonheid van het heelal te ervaren, evenals om tegelijkertijd hard te gaan met een paar van de beste hiphop artiesten en DJ's. Dus markeer je agenda en zorg dat je erbij bent voor dit onvergetelijke evenement!

Zaal: AA-Security Arena | Gratis garderobe (Grote tassen zijn niet toegestaan: meer info) | Leeftijd: 18+ (alleen toegang op vertoon van een geldig ID-bewijs)

Wanneer:
t/m 4 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 11,- (regulier)

Hier vind je XOLAR & 6D: Alignment

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten