Ga naar inhoud
Favorieten 0

Twee daagse sponsorloop Wadlopen voor Water

Holwerd

Deins jij niet terug voor een uitdaging met impact en wil je ontdekken hoe mooi Waddenzee UNESCO werelderfgoed is? Dan is onze Wadloop-challenge zéker iets voor jou. Laat je van 30 augustus tot 1 september verbazen over de kracht van water.

Ben jij klaar voor het avontuur van je leven?

Simavi presenteert: Wadlopen voor Water. Een unieke tweedaagse wandeltocht over de bodem van de Waddenzee waarbij je geld inzamelt voor waterprojecten in Afrika en Azië. Laat je van 30 augustus tot 1 september 2023 verbazen door uitgestrekte zandvlaktes, oude scheepswrakken, zonnende zeehondjes en de kracht van water.

Tijdens Wadlopen voor Water lopen we van Groningen naar Schiermonnikoog en van Schiermonnikoog naar Ameland. Een unieke route die nog nooit eerder in groepsverband is gedaan. Het doel van deze tocht is niet alleen om jezelf fysiek uit te dagen, maar ook om minimaal 2.000 EURO op te halen voor het werk van Simavi. Want dát is natuurlijk waar je het allemaal voor doet: vrouwen en meisjes in Kenia, Nepal en Bangladesh steunen die geen toegang hebben tot veilig drinkwater.  

Momenten om nooit te vergeten!
Elkaar uit het zand trekken, waken voor de vloed, het gezamenlijke doel voor ogen hebben; het zullen momenten zijn om nooit te vergeten. Je hoeft niet de hele wereld over te reizen voor een once-in-a-lifetime experience, de mooiste watergebieden liggen gewoon in Nederland.

Maak jij het verschil?
Met jouw deelname aan Wadlopen voor Water maak je niet alleen een verschil voor vrouwen en meisjes in Afrika en Azië, maar ook voor jezelf. Ga de uitdaging aan en beleef het avontuur van je leven!

Extra informatie: Bekijk de website voor extra informatie

Wanneer:
30 augustus t/m 1 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 380,-

Hier vind je Twee daagse sponsorloop Wadlopen voor Water

Haven van Holwerd
Grândyk 2 2 b
9151 AE Holwerd
Plan je route

Toon resultaten