Ga naar inhoud
Favorieten 0

Winterconcert Muziekvereniging Crescendo Lemmer

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Papageno Huis Fryslân, Lemmer

Lemster muziekvereniging Crescendo treedt op in het Papageno Huis in Lemmer

Zondagmiddag 10 december toveren wij het Papageno Huis te Lemmer (Nieuwburen 38) om in een nóg gezelliger 'huiskamer' dan dat het nu al is. D.m.v. onze winterse muziek, uiteraard ook met warme kerstklanken, willen we er samen met het publiek een sfeervolle middag van maken.

Maar er is meer! Het publiek kan die middag kennis maken met onze nieuwe dirigent Wilbert Zwier. Samen met hem kijken we uit naar dit eerste gezamenlijke optreden.
Het wordt een middag met diverse muzikale verrassingen, want ook het Nij Talint Orkest, laat van zich horen. Het is fantastisch om mee te maken dat mensen die anderhalf jaar geleden nog nooit een instrument in de handen hadden gehad, nu samen prachtig aan het musiceren zijn!
Speciale gast deze middag is de in Lemmer woonachtige zangeres Anke de Vries. Van jongs af aan is Anke met muziek bezig. Ze treedt regelmatig op waarbij ze zichzelf begeleidt op toetsen. Misschien kent u haar van het lied 'De Sirkel Rûn' die ze samen met Folkert-Hans Tolsma maakte. Ook was ze muzikaal aanwezig tijdens bijv. het Lemster Dickens Festijn '22.

Van harte welkom en graag tot ziens op 10 december 15.30 uur

Toegangskaarten Winter Concert:

Kaarten à € 10, en voor kinderen t/m 15 jaar € 7,50, zijn vanaf 24 november verkrijgbaar bij
Bruinsma, Kaas Noten & Wijn,
Vissersburen 62 - Lemmer

Wanneer:
t/m 10 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Winterconcert Muziekvereniging Crescendo Lemmer
Papageno Huis Fryslân

Nieuwburen 36
8531EH Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten