Ga naar inhoud
Favorieten 0

NH Café: Cloud Cafe X MOMSNAME

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Vrijdag 3 februari staan er weer twee bands in het Neushoorn Café die jou willen overtuigen! Het Amsterdamse Cloud Cafe en de Leeuwarder band MOMSNAME brengen je je nodige portie indie.

VRIJDAG 3 FEBRUARI DEUR 20:00 - AANVANG 21:00

Vrijdag 3 februari staan er weer twee bands in het Neushoorn Café die jou willen overtuigen! Het Amsterdamse Cloud Cafe en de Leeuwarder band MOMSNAME brengen je je nodige portie indie.

Cloud Cafe
Nog voordat je überhaupt een nummer hebt uitgebracht geboekt staan op Noorderslag en tekenen bij Excelsior Records? Maak kennis met Cloud Cafe! De indieband uit Haarlem en Amsterdam wist direct vanuit het Conservatorium indruk te maken met een sound die vooral te vergelijken is met Big Thief. Emotionele en persoonlijke muziek met een alternatieve mix van folk en rock. Ingetogen, maar rauw met een bijzondere en prachtige stem. Ondertussen is hun eerste single 'In Over Your Head' uit en staat er een debuut-EP gepland voor maart dit jaar. Be sure to check it out!

MOMSNAME
Rechtstreeks uit onze eigen stad brengen we indieband MOMSNAME. Ooit begonnen als soloproject maar uitgegroeid tot een volledige band. De finalist van de Kleine Prijs van Fryslân heeft met name melancholie als kracht. Soms in een stijl die veel weg heeft van indiepop, maar soms ook een verrassende indierock sound. MOMSNAME is niet bang om kwetsbaarheden bespreekbaar te maken en dit te versterken door een dromerige sound met serene zang. Al deze elementen nemen je mee naar een zachte, troostende, maar soms ook verdrietige plek. De singles '16.' en 'Alone on Christmas Night' zijn zeker het luisteren waard!

Zaal: NH Café

Wanneer:
t/m 3 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (regulier)

Hier vind je NH Café: Cloud Cafe X MOMSNAME

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten