Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop help je tuinvogels de winter door (6+)

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Earnewald

Papa’s en mama’s van jonge vogelliefhebbers opgelet! Wij zijn opzoek naar kinderen die graag hun handen uit de mouwen steken. De besjes zijn namelijk bijna op en die lekkere insecten zijn ook nergens te vinden. In het voorjaar en de zomer vinden vogels...

Papa’s en mama’s van jonge vogelliefhebbers opgelet! Wij zijn opzoek naar kinderen die graag hun handen uit de mouwen steken. De besjes zijn namelijk bijna op en die lekkere insecten zijn ook nergens te vinden. In het voorjaar en de zomer vinden vogels volop eten, maar in de winter niet. Daarom helpen wij ze door vetbollen voor ze te maken. Wie weet komen straks alle vogels wel naar jullie tuin of balkon gevlogen om te smikkelen van de mooie creaties. Na afloop van de activiteit krijgt elke deelnemer een inventarisatiekaart mee, zodat jullie thuis kunnen bijhouden welke vogels er allemaal langskomen vliegen! Uiteraard kan onze natuurgids hierover ook van alles vertellen. Vraag maar raak!

Deze jeugdactiviteit vindt plaats in ons bezoekerscentrum gelegen aan Nationaal Park De Alde Feanen. Dit is een prachtig groot natuurgebied dat tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden ligt. De Alde Feanen heeft uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en een aalscholverkolonie.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 30 december 2022
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)

Hier vind je Workshop help je tuinvogels de winter door (6+)

Adres:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten