Ga naar inhoud
Favorieten 0

Huur een Luxe e-Chopper en ontdek Harlingen

Harlingen

Komt u tijdens uw bezoek aan Harlingen ook toeren met een van onze luxe E-Choppers? Wij hebben 11 luxe E-Choppers klaar staan, welke u kunt huren voor 2 uren, een dagdeel of de gehele dag. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen aan in samenwerking...

Komt u tijdens uw bezoek aan Harlingen ook toeren met een van onze luxe E-Choppers? Wij hebben 11 luxe E-Choppers klaar staan, welke u kunt huren voor 2 uren, een dagdeel of de gehele dag. Daarnaast bieden wij diverse arrangementen aan in samenwerking met verschillende restaurants in Harlingen.

Deze e-choppers heeft u nog niet eerder gezien! Ontdek de prachtige Havenstad Harlingen en haar groene omgeving geruisloos en ontspannen op deze unieke "Harley Davidson look" e-choppers. Wij hebben diverse routes voor u beschikbaar, waardoor je zorgeloos kunt genieten van de omgeving en de mooie hotspots van onder andere Harlingen en de omgeving aan het Wad. Wij hebben ook twee dubbelzitters, dus kinderen of gasten zonder rijbewijs kunnen ook mee achterop.

Voor deze activiteit dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of een rijbewijs. Wist je dat het ook leuk is om erop uit te gaan met de Wad Choppers als bedrijfs-, vrijgezellen of vrienden uitje? Groepen mogelijk tot 13 personen.

Wanneer:
t/m 12 september 2024
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Huur een Luxe e-Chopper en ontdek Harlingen

Sibadaweg 62
8861VG Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten