Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jack and the Weatherman

Leeuwarden

Muziek die positiviteit uitstraalt, mensen een goed gevoel geeft en je uit een dip haalt; dat brengt Jack and the Weatherman deze september naar Neushoorn!

Ze zijn niet te stoppen, die twee vrienden uit Haarlem. Berry ‘Jack’ Krikken en Sebastiaan ‘Weatherman’ Weerman zijn Jack and the Weatherman. Met hun folkband sturen ze zonnige liedjes, liefde voor muziek en een flinke portie positiviteit de wereld in. Geniet van het moment en waardeer de schoonheid van het kleine. Muziek die positiviteit uitstraalt, mensen een goed gevoel geeft en je uit een dip haalt; dat brengt Jack and the Weatherman deze september naar Neushoorn!

Jack and the Weatherman doet bijna alles zelf en ze schrijven de liedjes vanuit hun eigen studio. Hun EP’s 'Something Positive' (2014), 'Homewards' (2015) en ''Some Kind of Purpose (2016) en albums 'The Lucky Ones' (2019) en 'One of Us' (2022) scoren megahit na megahit op Spotify, met meer dan 60 miljoen streams. De band heeft luisteraars over de hele wereld en een gouden award voor hun grootste hit 'Till The Sun Comes Up' in Nederland. Optreden doen ze in Nederland en ver over de landsgrenzen, van Finland tot Engeland, Duitsland en Zwitserland. Tijdens hun energieke liveshows worden ze één met het publiek om na afloop iedereen naar huis te sturen met een extra portie levensvreugde.

De groei die ze de afgelopen jaren doormaakten is terug te horen in de grotere muzikale diversiteit, levenservaring en tekstuele diepgang in de liedjes. Hun laatste album verraadt een nieuwgevonden liefde voor hun oude werk. In combinatie met hun vertrouwde sound levert dat een combinatie op die zowel fris als natuurlijk voelt. “We komen steeds dichter bij wat we willen overbrengen, zowel muzikaal als persoonlijk” aldus Berry. De liedjes roepen op tot eensgezindheid, liefde voor de planeet en het volgen van je dromen. Genoeg reden voor nieuwe doelen, mooie avonturen en bijzondere ervaringen.

Wanneer:
22 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,-

Hier vind je Jack and the Weatherman

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten