Ga naar inhoud
Favorieten 0

Optreden Bicycle Showband Crescendo uit Opende

Toeristenbureau Earnewâld, Earnewâld

Bekend van reizen Waes. Bicycle Showband Crescendo komt naar Earnewâld.

Bekend van reizen Waes. Bicycle Showband Crescendo komg naar Earnewâld.

Zondagmiddag 16 juli vanaf 13.00 uur in Earnewâld. De enige echte Bicycle Showband Crescendo uit Opende.

Bicycle Showband Crescendo
Bicycle Showband Crescendo uit het Groningse Opende is in 1922 opgericht als een normale dorpsfanfare. Zij vierden in 2022 hun 100-jarig bestaan en hebben de Koninklijke Erepenning mogen ontvangen, iets om erg trots op te zijn!

Sinds 1973 is deze showband op de fiets gestapt en hebben  daarna vele prachtige optredens mogen maken in binnen- en buitenland. Hoogtepunten zijn 7 maal Japan, Maleisië en Hong Kong. Maar ook in Zweden, Noorwegen en vele andere landen in Europa is Crescendo een graag geziene gast. Vorig jaar waren zij nog te gast in Tsjechië en heeft de band deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. De muzikanten hebben hier een gouden medaille mét onderscheiding huiswaarts genomen op het onderdeel Marsparade. 

Op zondagmiddag 16 juli 2023 zal Bicycle Showband Crescendo Earnewâld gaan verkennen. Oppassen geblazen!

Deze activiteit is onderdeel van de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. De middenstand en lokale verenigingen organiseren elke zondagmiddag vanaf mei t/m september een activiteit die plaatsvindt in en om het centrum van Earnewâld.

Wanneer:
16 juli

Hier vind je Optreden Bicycle Showband Crescendo uit Opende
Toeristenbureau Earnewâld

Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld
Plan je route

Toon resultaten