Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bezoekerscentrum Mar & Klif helpt pake en beppe de vakantie

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Bezoekerscentrum Mar & Klif in Oudemirdum organiseert tijdens de voorjaarsvakantie weer leuke kinderactiviteiten om samen met ouders of pake en beppe te doen. Ga op onderzoek in de IJstijd, ontdek van alles over de mammoet of stap in de wereld van een wei...

Bezoekerscentrum Mar & Klif ‘Helpt Pake en Beppe de Vakantie door’ met avontuurlijke verhalen- en knutselmiddagen! Bezoekerscentrum Mar & Klif in Oudemirdum organiseert tijdens de voorjaarsvakantie weer een aantal leuke én leerzame kinderactiviteiten om samen met ouders of pake en beppe te doen. Kom je gezellig luisteren, knutselen en ontdekken?

‘Sipke fynt in ljipaai / Sipke vindt een kievitsei’ - verhaal, opdrachten en knutsel
Kom je op dinsdag 20 februari van 11:00–12:30 uur of 13:00–14:30 uur luisteren naar een verhaal van Lida Dijkstra over Sipke die samen met z’n pake op zoek gaat naar het eerste kievitsei? Ontdek de verschillende soorten weidevogels in het Bezoekerscentrum, beleef d.m.v. een aantal leuke opdrachten hoe het is om een weidevogeltje te zijn en knutsel een mooie fantasievogel. De activiteit is geschikt voor kinderen van ca. 4-8 jaar. Deelname is gratis, aanmelden is gewenst via www.nationaallandschap.frl/evenementen

Mammoet – De koning van de IJstijd – verhaal, opdrachten en knutselen

Op woensdag 21 en donderdag 22 februari reizen we terug naar de IJstijd. Verkleed je als mammoetjager, bouw een jagershut, onderzoek echte mammoetkiezen en -tanden, zet het mammoetskelet in elkaar, luister naar een spannend verhaal over de prehistorie en knutsel, klei en teken jezelf terug in de tijd. De Mammoetdag is bedoeld voor kinderen van ongeveer 4-12 jaar onder begeleiding van een volwassene. De activiteit duurt van 11:00 tot 13:00 uur en 13:30 – 15:30 uur en de kosten bedragen € 5,= per kind. Opgave is noodzakelijk en kan via nationaallandschap.frl/evenementen.

Liever met het gezin eropuit?
Ontdek dan één van onze leuke kinderroutes. De dames aan de balie van Mar & Klif helpen jullie graag op pad. We zijn tijdens de voorjaarsvakantie geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op zondag van 13:00 – 16:00 uur.  Graag tot ziens in ons Bezoekerscentrum aan de Brink 4 in Oudemirdum.

Wanneer:
t/m 22 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bezoekerscentrum Mar & Klif helpt pake en beppe de vakantie
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten