Ga naar inhoud
Favorieten 0

NH Café: The Super Soakers x HAITZE

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

**Ook in juni dendert de Nederlandse indietrein gewoon door! Station Neushoorn wordt natuurlijk niet overgeslagen en dus krijgen we indiebands The Super Soakers en HAITZE op bezoek! The Super Soakers komen vanuit Nijmegen met een stevige lading indierock...

**Ook in juni dendert de Nederlandse indietrein gewoon door! Station Neushoorn wordt natuurlijk niet overgeslagen en dus krijgen we indiebands The Super Soakers en HAITZE op bezoek! The Super Soakers komen vanuit Nijmegen met een stevige lading indierock en punk terwijl het Friese HAITZE heerlijke indiepop komt leveren.**

**The Super Soakers** The Super Soakers is een vierkoppige indieband uit Nijmegen. Met drie EP's die binnen een jaar zijn geproduceerd en uitgebracht manifesteert deze band zich sterk binnen de Nederlandse indiescene. In januari dit jaar bracht de band haar meest recente EP 'Shepherd and the Scapegoat' uit. Een plaat waarmee The Super Soakers muzikaal uit de bocht vliegen en waar ze zich mee ontwikkelen als een ongeluk in slow-motion: roerend en rakend. Geen bored bands meer.

Waar lyrics van The Super Soakers de absurditeit van het bestaan bespreekbaar maken, breken live shows de serieusheid weer af om de chaos met het publiek te vieren. De aanvallende strategie van The Super Soakers resulteerde in drie EP’s en optredens vol moshpits op het Valkhof Festival, in Vera (Groningen) en een strak uitverkochte release show in Merleyn (Nijmegen). Leeuwarden is next!

**HAITZE** HAITZE is het gezicht en de hersenspinsels van gitarist en frontman Haitze de Vries. Met galactische synths, luchtige gitaren en pakkende baslijnen van de 4-koppige indie band opent HAITZE zijn hart voor je. Het is oké om je niet oké te voelen. Laat het zien, praat erover en dans in je tranen alsof het in jaren niet geregend heeft.

Na de twee uitgebrachte Engelstalige EP's vond HAITZE dat het tijd werd om Nederlandse muziek te maken. HAITZE heeft ondertussen twee Nederlandse tracks uitgebracht met de belofte dat er meer komt! Live kun je daarom Nederlandstalig werk verwachten. Inspiratie haalt HAITZE vooral vanuit acts als Sam Fender, Eefje de Visser en The Wombats.

*Tijden* 20:00 Deuren 21:00 HAITZE 22:15 The Super Soakers

*Zaal: NH Café*

Wanneer:
t/m 2 juni

Hier vind je NH Café: The Super Soakers x HAITZE

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

Toon resultaten