Ga naar inhoud
Favorieten 0

Poppentheater Doornroosje in krokusvakantie

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Cultuureel Historisch Centrum De Schierstins, Feanwâlden

Poppentheater Peterselie komt met de voorstelling Doornroosje in de Schierstins voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders/pakes en beppes. In deze meespeelvoorstelling gaat het om vertellen en liedjes zingen.

In de krokusvakantie speelt Poppentheater Peterselie in De Schierstins in Feanwâlden de voorstelling Doornroosje. Het poppenspel is op woensdag 21 februari om 14.00 uur voor kinderen vanaf 4 jaar. Pakes en beppes en ouders mogen ook komen.

Reserveren is aan te bevelen, vanwege de te verwachten drukte: info@schierstins.nl of tel. 0511-472937. Bij overboeking is er mogelijk een tweede voorstelling om 15.30 uur.

De voorstelling Doornroosje is een eigentijdse bewerking van het sprookje. Marjanne Peters werkt met bijzondere tafelpoppen in een prachtig koffer-decor. In deze interactieve vertelvoorstelling worden liedjes op de trekharmonica gespeeld, die het publiek kan meezingen. De voorstelling is ook geschikt voor volwassenen en duurt ongeveer een half uur.

Poppentheater Peterselie is gevestigd in het Drentse Westdorp en gespecialiseerd in peuter- en kleutertheater. De voorstellingen zijn speciaal voor deze leeftijdsgroep gemaakt. Het theater van Marjanne Peters reist door het hele land met intieme interactieve vertelvoorstellingen met poppen, voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor volwassenen. Verder zijn er workshops op het gebied van poppenspel, en geeft Poppentheater Peterselie meespeelvoorstellingen. In de krokusvakantie biedt De Schierstins ook speurtochten aan voor kinderen. 

Wanneer:
t/m 21 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (regulier)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Poppentheater Doornroosje in krokusvakantie
Cultuureel Historisch Centrum De Schierstins

Hoofdstraat 1
9269 SW Feanwâlden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten