Hoofdbeeld Tim Etchells

Kunstinstallatie Tim Etchells

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Contact

Adres:
Heer Ivostraatje 1
8911 Leeuwarden
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel Invalidentoilet aanwezig, wellicht hulp nodig bij de ingang! Voor blinden of slechtzienden Er is een tekstplateau in braille, er zijn geluidsbronnen aanwezig en evt. hulp aanwezig Voor bezoekers die slecht ter been zijn Zitmogelijkheid Voor doven of slechthorenden Voor bezoekers met een assistentiehond

Kunstinstallatie Tim Etchells

Voor het gebouw Obe op het Oldehoofsterkerkhof maakte de Britse kunstenaar Tim Etchells nieuw, ruimtevullend werk. De ingrediënten: neonletters, stemmen door geluidsboxen en een telefoon met een indringende boodschap!

In het kunstenaarschap van Tim Etchells staat taal altijd centraal. Hij bevraagt, vaak grappig en poëtisch, de hedendaagse identiteit en onderzoekt steeds onze relatie tot taal

Etchells (1962) is een Britse kunstenaar en schrijver. Zijn autonome werk wordt internationaal geëxposeerd en omvat performance, video, fotografie, tekstprojecten, installatie en fictie. Hij is daarnaast artistiek leider van de theatergroep Forced Entertainment (wereldberoemd om hun experimentele voorstellingen) en hoogleraar Performance & Writing aan de Lancaster University.

Wanneer

  • * Obe is alleen gesloten op: Koningsdag (27 apr.), Bevrijdingsdag (5 mei), tijdens Into the Grave (10-11 aug.), 18 aug, Leip Festival (6 sep.) en op 1e & 2e Kerstdag (25 & 26 dec.)

Prijzen

  • Gratis

Kenmerken

Extra informatie Culturele Hoofdstad 2018

  • Discipline: Beelden en installaties, Beleving, Fotografie, Multidisciplinair
  • Voertaal: Language No Problem, Nederlands, Fries, Engels, Duits, Overig
  • Soort evenement: Evenement

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews

In de buurt

Toon resultaten