Ga naar inhoud
Favorieten 0

Opening Weidevogelseizoen en expositie Claudy Jongstra

Dit evenement heeft al plaatsgevonden
Uitverkocht

Kerkje Sânfurd, Sandfirden

Opening van het weidevogelseizoen en expositie Claudy Jongstra in ‘Greidefûgelparadys Sânfurd’.

Op zondag 2 april wordt het weidevogelseizoen geopend, in het kerkje van Sandfirden.

Dit voorjaar hebben we een feestje te vieren in  ‘Greidefûgelparadys Sânfurd’, nu een groot deel van de polder achter de kerk is overgenomen door het Rijke Weide Vogelfonds. Lees meer hierover >>>

Deze middag kun je in het kerkje komen luisteren naar het verhaal over 'Greidefûgelparadys Sânfurd' van Jaap Vink, bestuurslid van het Rijke Weide Vogelfonds en gebiedscoördinator van het Agrarisch Collectief Súdwestkust: SytSe Terpstra.   

Groot nieuws is dat kunstenares en activiste Claudy Jongstra deze middag ook aanwezig zal zijn om een expositie van viltwerken te openen die zij speciaal voor Sânfurd gemaakt heeft. De kunstwerken zijn in de weken na de opening gratis te bezichtigen in het kerkje. Klik hier voor de data en openingstijden van de expositie. Op donderdag 18 mei - na afloop van de expositie - worden de wandkleden geveild voor het goede doel: het weidevogelproject. Dus wil jij ook zo'n mooi duurzaam kunstwerk aan jouw muur, wees er dan bij!

Na het programma in de kerk, verplaatst het gezelschap zich naar buiten, waar de nieuwe biodynamische boer Durk Breeuwsma het weidevogelgebied ceremonieel zal openen.  

Vanaf 15.00 uur zijn donateurs van Stichting Sânfurd en relaties van het Rijke Weide Vogelfonds welkom om deze memorabele middag in het kerkje van Sandfirden mee te maken. Meld je tevoren aan via StichtingSanfurd@gmail.com.

LET OP: deze bijeenkomst is alleen toegankelijk door donateurs van Stichting Sânfurd. Ben je nog geen donateur van Stichting Sânfurd, maar draag je de weidevogels een warm hart toe en wil je graag aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld je dan aan als nieuwe donateur, dat kan al voor € 10,- per jaar.    

Wanneer:
t/m 2 april

Hier vind je Opening Weidevogelseizoen en expositie Claudy Jongstra
Kerkje Sânfurd

Sanfurd 2
8613 JH Sandfirden
Plan je route

Toon resultaten