Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zen in de Meivakantie

Folkshegeskoalle, Hoorn

Er zijn vele aanleidingen en redenen waarom mensen zoiets als zenmeditatie willen gaan doen. Vaak willen we weten wat je er aan hebt. Het eerlijkste antwoord is dat je dat voor jezelf moet uitvinden.

Waarderen van je leven
Vaak geven deelnemers aan dat ze meer energie ervaren en innerlijke rust, zich beter kunnen focussen, meer hier-en-nu zijn
en hun leven anders leren waarderen.

Volwassen worden
Zen is een weg van werkelijk volwassen worden, waarin je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Dit proces gaat altijd door, wordt steeds subtieler, uitdagender maar dat geeft ook levensvreugde.

Inzet en bereidheid
Tegelijk moet je je realiseren dat Zen een beoefening is van langere adem. Je bekwamen in piano spelen of tennissen vraagt ook inzet, tijd en beoefening.

Inzicht en helderheid.
Zenmeditatie kan bevrijdend werken omdat het inzicht en helderheid brengt over jezelf en je leven. Omdat het je laat zien wat werkelijk van belang is, wat er wezenlijk toe doet in je leven.

Praktisch
De week is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners zijn er naast het gewone programma aparte sessies en extra begeleiding om vertrouwd te raken met de ‘basics’ van meditatie. Zo kan iedereen die wil aan het hele programma meedoen. De ochtenden en avonden ‘werken’ we. De middagen zijn vrij om te genieten van het eiland in de zomer.

Wanneer:
1 t/m 5 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 540,-

Hier vind je Zen in de Meivakantie
Folkshegeskoalle

Adres:
Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten