Ga naar inhoud
Favorieten 0

Thijs Boontjes

Dit evenement heeft al plaatsgevonden
Uitverkocht

Leeuwarden

Showtime! Thijs Boontjes laveert ergens tussen charmante volkszanger en charismatische rockster. Hoe dat klinkt? Eigenwijs, als rock 'n roll met een knipoog en Nederlandstalig. Al een jaar of 4 niet meer in Neushoorn geweest en daarom trekt hij op donderdag...

Showtime! Thijs Boontjes laveert ergens tussen charmante volkszanger en charismatische rockster. Hoe dat klinkt? Eigenwijs, als rock 'n roll met een knipoog en Nederlandstalig. Al een jaar of 4 niet meer in Neushoorn geweest en daarom trekt hij op donderdag 2 november al z'n registers open om jou een avond vol ambiance te brengen!

Wie op het Fries Straatfestival rond heeft lopen struinen heeft mogelijk de sfeervolle muziek van deze rasartiest door de stad horen razen. Al eerder speelde Thijs met zijn geweldig band onvergetelijke shows op diverse grote festivals (Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open) en nu is het moment suprême om terug naar onze Arena te keren.

Dit najaar gaat het gebeuren: Thijs komt met een gloednieuw album. De nieuwe single 'Vanavond' is hiervan een voorproefje en geeft een kijkje in zijn polderglamoureus bestaan. Muzikaal staat het als een huis en als charmante grappenmaker neemt hij je mee in zijn geestig geschreven nummers. Met zijn doorwrochte liefdesliedjes zorgt Thijs ervoor dat er gedanst, geklapt en genoten wordt.

Laat maar komen: want waar Boontjes is, is ambiance, dus wees erbij tijdens de clubtournee!

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Wanneer:
t/m 2 november
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Thijs Boontjes

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten