Ga naar inhoud
Favorieten 0

Peter & Engbert

Terbandster Tsjerke, Terband

“De Friese Simon & Garfunkel“ met Grenzeloos  Van jongs af aan zijn Peter en Engbert met muziek bezig geweest. Sinds januari 2003 ontstond de ambitie om meer tijd te kunnen maken voor eigen muziek en verscheen hun eerste CD “Kleur”. Na...

“De Friese Simon & Garfunkel“ met Grenzeloos

 Van jongs af aan zijn Peter en Engbert met muziek bezig geweest. Sinds januari 2003 ontstond de ambitie om meer tijd te kunnen maken voor eigen muziek en verscheen hun eerste CD “Kleur”. Na vele optredens besloten ze ook eigen teksten en muziek te maken, waarbij Peter de teksten schreef en Engbert de muziek componeerde. Deze zijn verschenen op de tweede CD ‘Natuurlijk’ met o.a. nummers van Simon en Garfunkel. Vanwege hun stemgeluid worden ze ook wel de ‘Friese Simon and Garfunkel’ genoemd.

Ze zijn inmiddels verscheidene malen op de provinciale radio te beluisteren geweest en waren ze te zien op TV-Fryslân. En landelijk waren ze te zien in het programma “Twinzz”! 

Het programma staat in teken hun derde CD “Grenzeloos” met weer eigen geschreven nummers en covers van o.a. Simon and Garfunkel.

Tijdstip
15.00 - 17.00 uur

Entree
€ 15,- inclusief consumptie

Informatie of reservering

Voorverkoop kaarten via www.posthuistheater.nl of telefoonnummer 0513-619494.

Wanneer:
17 maart 2024
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Peter & Engbert
Terbandster Tsjerke

Pastorielaan 12
8449 BE Terband
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten