Ga naar inhoud
Favorieten 0

5-daagse ChiRunning cursus

Folkshegeskoalle, Hoorn

21 tot 25 april 2023 organiseren we weer de Intensive 5-daagse op het prachtige Terschelling. Vijf relaxte dagen met een uitgebalanceerd programma. We bieden dit jaar voor het eerst drie aparte onderdelen waar je uit kunt kiezen.

1: Verdieping

Als eerste een verdiepingscursus. Wil je jouw ChiRunning techniek verbeteren en verdiepen? Of langere afstand voor de eerste keer lopen? Wellicht een (halve) marathon? Dan is deze verdiepingscursus voor jou! Je bent een ChiRunner die al eens basis workshop of cursus heeft
gevolgd en intensief aan zijn of haar ChiRunning techniek wil schaven. Dit doen we door te focussen op hoe je meer ontspanning kan creëren bij het hardlopen. “Relaxation is where the speed happens!”. Je gaat aan de slag om datgene wat je nu tegenhoudt om sneller te lopen, uit de weg te ruimen.

2: Basis

Daarnaast bieden we een basiscursus ChiRunning voor iedereen die nog nooit van ChiRunning heeft gehoord en wel ontspannen wil leren hardlopen met minder kans op blessures. Of je hebt al wel ooit een workshop gevolgd en wil je basisvaardigheden opfrissen.

Deze beide cursussen beslaan 10 dagdelen, waarvan soms ook een avond.

3: ChiWalking

Helemaal nieuw dit jaar is ChiWalking! Mocht je nu niet willen hardlopen maar wel gezellig mee met partner of vriend(in) en houd je van wandelen? Dan is er voor jou de ChiWalking cursus. In 5 dagdelen verspreid over vijf dagen ga je met deze ontspannen wandeltechniek aan de slag waardoor je met meer gemak (langere) wandelingen te kunnen maken. Tussen de dagdelen door heb je vrije tijd om op eigen gelegenheid het geleerde eigen te maken en of het eiland te verkennen.

ChiKung 

Met alle deelnemers doen we iedere ochtend, nog voor het ontbijt, heerlijke ChiKung oefeningen (heerlijke toevoegen). Die vormen de basis van de ChiRunning en ChiWalking techniek. En zorgen bovendien voor een ontspannen en toch energiek begin van de dag.

Wie zijn wij?

Annemarie Pruijt en Henk Hiemstra zijn beiden Senior ChiRunning Instructor. Annemarie verzorgt ook de ChiKung lessen.

Wanneer:
21 t/m 25 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 350,- (voor volwassenen)

Hier vind je 5-daagse ChiRunning cursus
Folkshegeskoalle

Adres:
Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten