Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop Light Painting | Museumnacht FRL

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Fries Scheepvaart Museum, Sneek

In het duister van de nacht ontstaan de mooiste kunstwerken. Helemaal als je schildert met licht! Dat kan bij de workshop Light Painting tijdens de museumnacht FRL, in het Fries Scheepvaart Museum.

In het duister van de nacht ontstaan de mooiste kunstwerken. Helemaal als je schildert met licht! Dat kan bij de workshop Light Painting in het Fries Scheepvaart Museum.

Met het donker als canvas en het licht als verf, kun je al je creativiteit kwijt. Maak een zelfportret, zet een bijzonder object in het licht, of houd het abstract en laat je verrassen. Met een camera wordt het spoor van je beweging vastgelegd in de mooiste kleuren. Het eindresultaat kun je na afloop zelf downloaden.

De workshop duurt 50 minuten en is zowel geschikt voor jongeren als voor volwassenen. Maximaal 50 deelnemers per keer. Er is een workshop om 20.00 uur en een om 21.00 uur. Tickets voor de workshop inclusief museumentree koop je voor €7,50 via de website van het museum.

Workshop Light Painting 20.00 – 20.50 uur

Workshop Light Painting 21.00 – 21.50 uur

Natuurlijk mag je ook het museum bezoeken zonder dat je de workshop volgt. Dan is de entree €5,50. Kaartjes hiervoor koop je gewoon op de avond zelf in het museum. Deze kun je niet online reserveren.

Wanneer:
t/m 30 september 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 7,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Workshop Light Painting | Museumnacht FRL
Fries Scheepvaart Museum

Fries Scheepvaart Museum Sneek
Kleinzand 16
8601 BH Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten