Ga naar inhoud
Favorieten 0

Drukwerk

Leeuwarden

De legendarische Nederpopband Drukwerk, bekend van hun hits Je Loog Tegen Mij, Marianneke en Schijn ’n Lichtje Op Mij komt op vrijdag 15 september naar Neushoorn.

Het bekende rode Drukwerk petje komt weer in het spotlichtje! De legendarische Nederpopband Drukwerk, bekend van hun hits Je Loog Tegen Mij, Marianneke en Schijn ’n Lichtje Op Mij komt op vrijdag 15 september naar onze AA-Security Arena. Frontman Harry Slinger staat met zijn zoon Bram, bassist Erik Bres, gitarist Bas Kors en oudgediende Marcel Lee op het drumstel op het podium om op deze avond alle favorieten voor je te spelen!

De Amsterdamse Nederpopband Drukwerk werd in 1978 opgericht door zanger Harry Slinger en co opgericht. Eind jaren 70 werd Drukwerk bekend met protestsongs tegen bijvoorbeeld de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, woningnood en andere misstanden. In 1981 lanceerde de band voor het eerste plaat ‘Drukwerk’ met hierop de gouden single ‘Je Loog Tegen Mij’. In de tien daaropvolgende jaren bracht Drukwerk nog zeven studioalbums uit met hits als ‘Marianneke’, ‘Schijn ’n Lichtje Op Mij’ en ‘Hee Amsterdam’.

Nog altijd zingt Harry met ontembare energie de favorieten uit het Drukwerk repertoire!

Wanneer:
15 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (met een CJP-pas)

Hier vind je Drukwerk

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

Toon resultaten