Ga naar inhoud
Favorieten 0

Mammoetdag! Terug naar de IJstijd

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseert Bezoekerscentrum Mar & Klif twee dagen vol activiteiten over de Koning van de IJstijd: de Mammoet! Verkleed je als mammoetjager, bouw een jagershut, zet het skelet in elkaar en onderzoek echte mammoettanden en -kie...

Op woensdag 21 en donderdag 22 februari reizen we terug naar de IJstijd. Verkleed je als mammoetjager, bouw een jagershut, onderzoek echte mammoetkiezen en -tanden, zet het mammoetskelet in elkaar, luister naar een spannend verhaal over de prehistorie en knutsel, klei en teken jezelf terug in de tijd.

De Mammoetdagen zijn bedoeld voor kinderen van ongeveer 5-12 jaar onder begeleiding van een volwassene. De activiteit duurt van 11:00 – 13:00 uur en van 13:30 – 15:30 uur. De kosten bedragen € 5 per kind. Aanmelden is noodzakelijk via nationaallandschap.frl/evenementen.

Bezoekerscentrum Mar & Klif is tijdens de voorjaarsvakantie geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 -16:00 uur en op zondag van 13:00-16:00 uur. Kijk op Nationaallandschap.frl/evenementen voor nog meer leuke activiteiten!

Wanneer:
t/m 22 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Mammoetdag! Terug naar de IJstijd
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten