Ga naar inhoud
Favorieten 0

De magie van het innerlijk kind

Bolsward

Op zondagmiddag 26 februari 2023 is Jennet Meppelink bij ons te gast in de Doopsgezinde Kerk te Bolsward, voor een lezing met het thema "Magie van het Innerlijke Kind".

De kans is groot dat je nog een gekwetst innerlijk kind met je meedraagt, en dat heeft grote invloed op hoe je je leven nu leeft. Deze lezing door Jennet Meppelink gaat over de magie van dat innerlijke kind; hoe een blij innerlijk kind je leven laat stromen en een gekwetst innerlijk kind je leven kan saboteren. Dat innerlijke kind is een energetisch emotionele kracht die al jouw bewuste en onbewuste, fijne en pijnlijke emoties van vroeger heeft ervaren én heeft onthouden. Het staat in dienst van jouw ziel en heeft maar één taak: jou eraan te herinneren wat of wie je werkelijk bent, zodat je je leven kunt gaan leiden in overeenstemming met je zielsmissie.

Dat betekent: leven vanuit heelheid, innerlijke rust en innerlijk geluk.

Jennet.

Jennet Meppelink is Jennet Meppelink is holistisch coach, orthomoleculair therapeut, yogadocent, kindertolk en spiegelexpert van binnenwerelden. Ze zet zich in voor het ‘vergeten innerlijke kind’. Haar bijdrage aan het grotere geheel is bewustwording creëren rondom heelheid en innerlijk geluk, en mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn.

online reserveren noodzakelijk 

Wanneer:
26 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,-

Hier vind je De magie van het innerlijk kind

Adres:
Doopsgezinde kerk
skilwyk 29
8701KM Bolsward
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten