Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop nestkastjes maken in Earnewâld (6+)

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Earnewald

Veel vogels broeden onder dakpannen van huizen of in holtes van dode bomen. Soms is een eigen stekje bemachtigen best moeilijk voor ze. Daarom helpen wij ze! Is jouw kind 8 jaar of ouder, kom dan naar onze jeugdactiviteit nestkastjes timmeren. Ouders en/of...

Veel vogels broeden onder dakpannen van huizen of in holtes van dode bomen. Soms is een eigen stekje bemachtigen best moeilijk voor ze. Daarom helpen wij ze! Is jouw kind 8 jaar of ouder, kom dan naar onze jeugdactiviteit nestkastjes timmeren. Ouders en/of minder handige klussers zijn ook van harte welkom!

De activiteit vindt plaats in ons bezoekerscentrum gelegen aan Nationaal Park De Alde Feanen. Dit is een prachtig groot natuurgebied dat tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden ligt. Bij mooi weer neemt onze natuurgids de kinderen eerst mee op vogelexcursie, waarna we los gaan met het timmeren van het nestkastje. Leuk om te weten is dat na afloop iedereen ook een eigen waarnemingsformulier meekrijgt. Hierop kan worden aangekruist welke vogels in jullie nestkastje komen. Hang deze op een veilige plek en help zo de koolmeesjes, roodborstjes en andere vogels aan een plek om te broeden. Wie weet woont er na een tijdje wel een heel vogelgezin!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Wanneer:
t/m 28 december 2022
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)

Hier vind je Workshop nestkastjes maken in Earnewâld (6+)

Adres:
Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten