Ga naar inhoud
Favorieten 0

Concert ‘David Vos zingt Brel’ met Nettie Krull, piano

Leeuwarden

Concert ‘David Vos zingt Brel’ in Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden, zondag 23 april 2023 om 15.00 uur. Toegangsprijs € 12,50; kinderen t/m 12 jaar € 2,50. Kaarten kunnen van tevoren worden aangeschaft via het Ticketkantoor.

Jacques Brel is al jaren dood maar zijn werk leeft voort en geeft nog steeds te denken: zijn teksten intrigeren, zijn liederen inspireren. Poëtische en meeslepende liederen, over liefde, vrouwen en verlangen, over onsterfelijkheid van dromen en sterfelijkheid van een levenswijze, over leven en dood, geluk en eenzaamheid, soms rebellerend cynisch vol venijn, altijd meeslepend en intens. 
Uit het indrukwekkende oeuvre van deze Belgische chansonnier, dat ruim 200 chansons omvat, maakt David Vos (in het land optredend als zanger, acteur en presentator) steeds opnieuw een keuze: die van hemzelf. Vos maakt de passie van Jacques Brel tot zijn eigen passie. Een hartstochtelijke, doorleefde eigen interpretatie, die de zeggingskracht van het oorspronkelijke werk volledig in tact laat.
Lovende kritieken werden geuit door het Nieuwsblad van het Noorden, Haarlems Dagblad en Brabants Dagblad.

Foto: Nico van Ganzewinkel.

De toegangsprijs is € 12,50; voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50 (incl. consumptie in de pauze). Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden aangeschaft via het Ticketkantoor: https://www.ticketkantoor.nl/shop/DavidzingtBrel .
Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!

Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op loopafstand en gratis - parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).

Wanneer:
23 april

Hier vind je Concert ‘David Vos zingt Brel’ met Nettie Krull, piano

Adres:
Huizum Dorp 67
8934 BS Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten