Ga naar inhoud
Favorieten 0

Adam Bloom en Adam Fields

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Beachclub Sneek, Offingawier

Op 15 januari 2024 komt de Engelse comedian Adam Bloom naar Nederland een staat dan samen met zijn vriend en collega Adam Fields op het podium bij Theater aan het water.

Adam Bloom is absoluut een van de meest originele en boeiende comedians uit Engeland. Hij heeft eerder opgetreden voor een volle zaal tijdens het Melbourne International Comedy Festival en was een hit bij de Just For Laughs televisie gala's in Montreal. Bekend als een van de meest gevraagde comedy-schrijvers in Engeland, heeft Bloom materiaal geschreven voor meer dan 50 andere comedians. Zelfs wereldberoemde comedians zijn grote fans. Ricky Gervais heeft gezegd: "Hij is al ongeveer tien jaar een van mijn favoriete stand-up comedians. Bloom levert niet alleen nauwkeurige, briljante zinnen, maar ook een intense en kwetsbare eerlijkheid."

Tijdens zijn comedy-optreden in het Engels brengt Adam ook zijn vriend en collega, Adam Fields, mee. Fields, oorspronkelijk geboren in Engeland maar nu al een tijdje wonend in Nederland, heeft duizenden keren opgetreden in comedytheaters over de hele wereld. Hij is een grote naam binnen de Nederlandse comedywereld.

Let op: het optreden wordt in het Engels gehouden!

Wanneer:
t/m 15 januari
Prijsinformatie:
Vanaf € 27,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Adam Bloom en Adam Fields
Beachclub Sneek

Paviljoenwei 6
8626 GD Offingawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten