Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Prepare yourself for the most epic festival of the year!

Met o.a. werelds grootste opblaasbare stormbaan, the Magic Rodeo Unicorn en Stef Stuntpiloot wordt het Oldehoofsterkerkhof op 25 augustus omgetoverd tot werelds grootste playground!

Air Run Festival, het evenement met de grootste playground!  ​Na een succesvolle editie vorig jaar en het behalen van een wereldrecord, komen wij deze zomer terug naar Leeuwarden! The Air Run is werelds grootste opblaasbare stormbaan met een wereldrecord lengte van 554 meter!  Rennen en springen tot je er bij neervalt en ook dan nog voldoende vermaak met o.a. life-size Stef-Stuntpiloot en de enige echte Rodeo Unicorn. ​Food, drinks, music and more! Kortom het festival waar jij deze zomer bij moet zijn! www.airrunfestival.nl

Wanneer

  • Het Festival is geopend van 10.00 tot 18.00. In de ochtend (10.00 - 14.00) is de Air Run speciaal voor gezinnen en kinderen geopend. In de middag voor alle leeftijden! Wanneer je vooraf een ticket koopt krijg je toegang tot de Fast Lane. Zo hoef je minder lang te wachten bij de inschrijfbalie en de Air Run.

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten