Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kerstconcert Joure

Regio Heerenveen / Joure

Op donderdag 14 december zal er in de Hobbe van Baerdtkerk te Joure om 20.00 uur een bijzonder concert worden uitgevoerd door het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Noord Nederlands Kamerkoor met diverse solisten. Het geheel staat onder leiding van de Jouster...

Op donderdag 14 december zal er in de Hobbe van Baerdtkerk te Joure om 20.00 uur een bijzonder concert worden uitgevoerd door het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Noord Nederlands Kamerkoor met diverse solisten. Het geheel staat onder leiding van de Jouster dirigent Jan Vermaning.

De 50 musici gaan diverse wereldberoemde werken ten gehore brengen, waaronder composities van Händel, Mozart, Barber, Rutter en Finzi. Het ‘In Terra Pax van Gerald Finzi, Iis een zetting van twee verzen uit het mooie gedicht van Robert Bridges, 'Noel: Christmas Eve, 1913’, met als ondertitel "Pax hominibus bonae voluntatis" (Vrede en welwillendheid voor alle mensen), dat Finzi vindingrijk en vakkundig gebruikt  om St. Lukas' verslag van de verschijning van de engelen aan de herders. Een indrukwekkend en sfeervol werk. Uitvoerenden: Noord Nederlands Kamerkoor, Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Meike Wijma – sopraan en Edmond Chu – bariton.  

Het geheel, de entree, verlichting en sfeer zal warm en feeëriek zijn. En natuurlijk zal en mag de warme chocolademelk niet ontbreken.

Entreetickets zijn verkrijgbaar bij VVV Joure of online: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/kerstconcertjoure

Ligging
Het Kerstconcert vindt plaats in de Hobbe van Baerdt kerk, Midstraat 67, 8501 AS Joure

Wanneer:
14 december
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kerstconcert Joure

Regio Heerenveen / Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten