Ga naar inhoud
Favorieten 0

StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden

Leeuwarden

Avontuurlijke stadswandeling met verhalenverteller Deodorus. Beleef de sagen, legenden en historische verhalen van Leeuwarden.

De geschiedenis van Leeuwarden beleven? Dat kan dit voorjaar op elke tweede zondagmiddag van de maand met de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Deodorus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer! 

De StoryTrail stadswandeling Leeuwarden laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De eeuwenoude grachten, stegen en pleinen van Leeuwarden vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven. 

Fantastische verhalen zijn dat, want Leeuwarden heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Opstand, list, verraad en heel veel menselijk lief en leed. Voor je het weet, sta je middenin een groot historisch avontuur. Ga je mee? De verhalenverteller zal je met open armen ontvangen. 

De StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden begint op zondag 14 april, zondag 12 mei, zondag 9 juni en zondag 14 juli 2024 om 14:00 uur.

Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl.

Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Wanneer:
t/m 14 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je StoryTrail Theaterwandeling Leeuwarden

Binnenstad Leeuwarden
Princessehof
8911 DZ Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten