Ga naar inhoud
Favorieten 0

The Elvis Concert 2023

Leeuwarden

Dancing to the Jailhouse Rock! Het magnifieke 'The Elvis Concert' keert terug naar Neushoorn met het inmiddels beproefde recept: de muziek van Elvis gespeeld door een Elvis bandlid en officiële Elvis Tribute Artist Dwight Icenhower.

VRIJDAG 12 MEI DEUR 19:30 - AANVANG 20:45

Dancing to the Jailhouse Rock! Het magnifieke 'The Elvis Concert' keert terug naar Neushoorn met het inmiddels beproefde recept: de muziek van Elvis gespeeld door een Elvis bandlid en officiële Elvis Tribute Artist Dwight Icenhower. Hits en parels uit het rijke oeuvre van de legendarische zanger komen voorbij!

Elvis Presley ken je als het icoon dat de popcultuur wereldwijd heeft veranderd. Zingen, acteren, dansen: hij deed het allemaal. Tot op de dag van vandaag weet de muziek van The King harten te beroeren, zo bewijst The Elvis Concert. Met een unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en oudgedienden, brengt deze band de hits en parels uit de drie decennia lange carrière. Het wordt een waar feest der herkenning voor jong én oud en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber.

Vijfvoudig wereldkampioen Elvis Tribute Artist Dwight Icenhower kruipt in de huid van The King terwijl de Spaanse groep The Velvet Candles de rol van The Jordanairs op zich nemen. Eddie Graham was drie jaar lang percussionist van Elvis en neemt die ervaring mee het podium op. Bassist Pete Pritchard speelde o.a. samen met Chuck Berry, Eric Clapton en Chris Isaak. Op de toetsen speelt Franse pianist Damien Daigneau, die wordt beschreven als een echte rasartiest. Gitarist Carl Bradychok uit Detroit is exclusief deel van The Elvis Concert band. Samen brengen zij de onmiskenbare Presley-sound en alle hits van 'The King' in een unieke liveshow met een verrassend nieuwe setlist. Elvis fans mogen dit niet missen. Dit wordt ‘as close as it gets’!

Special guest van de avond is Dave Hebler, Elvis Presley's persoonlijke bodyguard in de jaren '72 tot '76.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe: Gratis

Wanneer:
12 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 27,75 (met een CJP-pas)

Hier vind je The Elvis Concert 2023

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

Toon resultaten