Ga naar inhoud
Favorieten 0

Winterfest Hindeloopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Hindeloopen

Vier avonden lang (24/25 nov. en 1/2 dec.) Winterfest in Hindeloopen met elke avond een ander thema, muziekgenre en line-up.

Vier avonden lang (24/25 nov. en 1/2 dec.) Winterfest in Hindeloopen met elke avond een ander thema, muziekgenre en line-up.

vrijdag 24 november: Nederlandstalige Piratenavond:
Houd jij van Nederlandstalige muziek? Dan is dit de avond voor jou!Speciaal voor jullie komen Engelbewaarder Marco Schuitmaker, Nederlandstalige zanger Mannes, lokale zangeres Aagje Vermaning & Friese volkszanger Frerik de Swetser optreden. Natuurlijk mag het ‘genot’ van Ricky van Daalen niet ontbreken op deze geweldige Nederlandstalige Piratenavond.

zaterdag 25 november: Tiroler Feestavond

Pak je Lederhosen en Dirndl- jurkje maar vast uit de kast, trek je dansschoenen aan en leg een goede onderbodem in je maag. Deze Tiroleravond mag je niet missen. Speciaal voor jullie komen de Tirolerdames en – heren in vol ornaat optreden, om jullie een geweldige avond te bezorgen. Ook kunnen De Zware Jongens op deze avond niet ontbreken, zij zullen (samen met jullie) de tent op zijn kop zetten. De bierpullen staan voor jullie klaar! Uiteraard geldt deze avond een dresscode in Tiroler- stijl. De best geklede dame & heer winnen een leuke prijs!

vrijdag 1 december: Beach Party
Ben je aan het begin van deze winter ook alweer toe aan de zomer? Niet getreurd, vanavond hebben we een échte beach- party in de feesttent, met tropische temperaturen, heerlijke drankjes en geweldige muziek van FeestDJ Maarten! Voel het zand tussen je tenen, terwijl je rondloopt in je geweldige beach- outfit met een tropisch drankje in je hand. Passende beach- kleding wordt deze avond gewaardeerd. De leukst geklede dame & heer winnen een leuke prijs!

zaterdag 2 december: Oude Glorie
Vanavond gaan we een stukje terug in de tijd, naar het Oude Hindeloopen en het Strandpaviljoen. Speciaal voor jullie komt DJ Crazy Old Wout van de Veronica drive- in shows om samen met jullie oude herinneringen op te halen. Daarnaast zullen The Clarks, bekend van Veronica & Johan Derksen, samen met jullie de tent op zijn kop zetten met geweldige muziek van Golden Earring en andere nostalgische bands uit deze periode. Deze avond hebben we ook een beperkt aantal speciale VIP- tickets, voor de echte fans onder ons, die in een speciale ruimte kunnen genieten van de geweldige muziek, heerlijke hapjes en drankjes!

Wanneer:
t/m 2 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Winterfest Hindeloopen

Havenkade 1
8713 JR Hindeloopen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten