Ga naar inhoud
Favorieten 0

Nick & Simon

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Schouwburg De Lawei, Drachten

Het belooft een onvergetelijke show te worden gevuld met een aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel.

Het belooft een onvergetelijke show te worden gevuld met een aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel.

In 1970 verscheen het album Bridge Over Troubled Water van het legendarische duo Simon & Garfunkel. Vijftig jaar later reisden Nick & Simon naar New York om op zoek te gaan naar waar en hoe het ooit met het Amerikaanse duo begon. Die zoektocht leverde naast de succesvolle TV-documentaireserie Homeward Bound veel inspiratie op voor nieuw Nederlandstalig werk. In het najaar van 2020 verscheen er een album met als titel NSG, opgenomen met meervoudig Grammy-winnaar Jay Newland. Dit album is inmiddels met goud bekroond. Nu komt er dan eindelijk de theatertour onder de titel Nick & Simon & Garfunkel, waar het Volendamse duo al een tijd reikhalzend naar uitkeek!  

Koop gerust je kaartje, want mocht een voorstelling onverhoopt niet doorgaan krijg je altijd geld retour of digitaal De Lawei tegoed.

Tijdens de tour nemen Nick & Simon, met ondersteuning van hun band, je mee naar de zo kenmerkende samenzang en instrumentale omlijsting van dat andere duo. Uiteraard staan er een fiks aantal klassiekers maar ook minder bekende juweeltjes van Simon & Garfunkel op het menu! Maar wellicht het allerbelangrijkste: natuurlijk spelen zij ook voor het eerst hun nieuwste liedjes van NSG als OostenwindJarenlange Maanden en Waarom. Het belooft een onvergetelijke show te gaan worden!

Wanneer:
t/m 25 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 43,50

Hier vind je Nick & Simon
Schouwburg De Lawei

Adres:
Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten