Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stichting Praamvaren Leeuwarden

Stichting Praamvaren Leeuwarden, Leeuwarden

Praamrondvaarten door de grachten en singels van Leeuwarden. De vertreksteiger is aan de Nieuwestad t.h.v. Intersport Luxen. De vaartijden vindt u op de website, bij de startlocaties en bij het kaartverkooppunt Kleine Kerkstraat 5.

De vrijwilligersorganisatie Stichting Praamvaren Leeuwarden organiseert toeristische en groeps rondvaarten in de stad.

De stichting beschikt over vijf elektrisch aan-gedreven pramen met een totale capaciteit van 122 personen.  Bij alle rondvaarten is een schipper en een gids aan boord. 

Alle pramen zijn voor optimale veiligheid gecertificeerd door de Scheepvaart Inspectie.

Onze schippers zijn i.b.v. het vaarbewijs en varen de praam behendig door de grachten en singels. De goed opgeleide gids vertelt intussen allerlei bijzonderheden, wetenswaardigheden over de stad en over onze monumentale bouwwerken. Praamrondvaarten door de grachten en singels van Leeuwarden. De vertreksteiger is aan de Nieuwestad t.o. Boekhandel van der Velde. De vaartijden vindt u op de website, bij de startlocaties en bij het kaartverkooppunt Kleine Kerkstraat 5.

Wij bieden verschillende routes aan voor verschillende ervaringen van onze prachtige stad, voor meer informatie en de route kijk hier.

Prinsentuinroute (1 uur) € 5,- p.p.
"8" van Leeuwardenroute (1½ uur)
 €  8,- p.p.
Kind t/m 3 jaar vaart gratis mee.

Wanneer:
25 maart t/m 29 oktober
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-

Hier vind je Stichting Praamvaren Leeuwarden
Stichting Praamvaren Leeuwarden

Adres:
Kleine Kerkstraat 5
8911DK Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten