Ga naar inhoud
Favorieten 0

SKATE4daagse, skate je mee?

Putrecht

Van 12 t/m 18 juni 2023 vindt voor de derde keer de Nationale SKATE4daagse plaats. Vier keer in één week lekker naar buiten om te skaten. Doe jij mee? Sluit je aan de bij een schaats- of inlineskatevereniging bij jouw in de buurt of download GoSkate en...

Van 12 t/m 18 juni 2023 vindt voor de derde keer de Nationale SKATE4daagse plaats. Vier keer in één week lekker naar buiten om te skaten. Doe jij mee? Sluit je aan de bij een schaats- of inlineskatevereniging bij jouw in de buurt of download GoSkate en schrijf je in!

Ben je ook zo gek op skaten en hou je van een leuke uitdaging? Dan is de SKATE4daagse echt iets voor jou! Aan de SKATE4daagse kun je vanuit huis deelnemen met de GoSkate-app. Ga vier dagen lekker de weg op om over het asfalt te rollen, alleen, met het gezin, met je skatevrienden of met je schaats- of inlineskatevereniging.

Van 12 t/m 18 juni vindt de SKATE4daagse plaats. Je doet mee als je in deze week vier keer de weg op gaat om lekker te skaten. Je kunt uit vier afstanden kiezen: 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer en 20 kilometer. Aanmelden kan via de gratis GoSkate-app die te downloaden is in jouw App Store of Google Store. Binnen de app meld je je aan voor de SKATE4daagse Challenge.

Skeelerverenigingen en de SKATE4daagse
Meerdere skeelerverenigingen organiseren in deze week een eigen SKATE4daagse of leuke skate-activiteiten, heel leuk om kennis te maken met een echte inlineskatevereniging bij jou in de buurt. Informeer bij de skeeler- of schaatsvereniging in jouw buurt welke mogelijkheden er zijn. Op www.SKATE4daagse.nl pagina vind je alle verenigingen in Nederland.

Meedoen met GoSkate
Download de gratis GoSkate-app in jouw Google Play- of App Store. (www.go-skate.nl) en schrijf je binnen de app in voor de SKATE4daagse Challenge. Ga voor de gratis variant of kies ervoor om de echte SKATE4daagse medaille te ontvangen.

Doe je mee? Meer informatie vind je op SKATE4daagse.nl!

Wanneer:
12 t/m 18 juni

Hier vind je SKATE4daagse, skate je mee?

Mississippidreef 153
3565 CE Putrecht
Plan je route

Toon resultaten