Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Contact

Adres:
Dorpshuis MFC "De Driuwpôlle"
Lynbaen 15
8551 NW Woudsend
Plan je route
Afstand:

De nachtkuier laat een ieder Woudsend én omgeving van Woudsend beleven. Vooral is een wandeling in de “nacht” een andere beleving en kunnen zelfs Woudsenders het eigen dorp en omgeving anders beleven.

De initiatiefnemers willen met dit initiatief een unieke wandeling aanbieden. Een route waar je normaal niet komt. Over het water, door het land en zelfs door een uniek gebouw. Woudsend op z’n mooist!

Woudsend is van zichzelf een prachtig dorp om in te wandelen met zijn karakteristieke stegen, waterkanten en oude gevels. Ook buiten Woudsend is het prachtig. Natuur, landbouw en water zijn hier rijk vertegenwoordigd. Dit alles zijn mooie ingrediënten om een wandeling te organiseren.

Er is gekozen voor drie afstanden te weten 5, 10 en 20 kilometer. 

Wanneer

  • Aanmelding is minimaal 30 minuten vóór starttijd bij het MFC “de Driuwpôlle” Lynbaen 15 Woudsend. Start 5 kilometer om 18:00 uur, we verwachten iedereen rond 20:00 uur weer terug. Start 10 kilometer om 21:00 uur, we verwachten iedereen rond 24:oo uur weer terug. Start 20 kilometer om 20:00 uur, we verwachten iedereen rond 00:30 uur weer terug. De starttijden van de 10 en 20 kilometer is verschillend zodat iedereen samen weer kan finishen.

Neem alvast een kijkje

In de buurt

Toon resultaten