Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kinderfilm in de Spylder: Casper en Emma en de gouden ring

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Warns

Bekijk op 18 februari "Casper en Emma en de gouden ring". Een film vol avontuur, vriendschap en verrassingen voor het hele gezin!

Op 18 februari kun je de vrolijke film "Casper en Emma en de gouden ring" zien bij De Spylder. In deze hartverwarmende film gaan Casper en Emma met hun familie op vakantie naar het zonnige eiland Malta in de Middellandse Zee.

Op hun allereerste dag op het strand raken Casper en Emma bevriend met Pawlu en zijn knuffel Dolfijn. Dit is het begin van een echte vakantievriendschap. Terwijl ze aan het spelen zijn, vinden de drie vriendjes iets speciaals in de zee: een gouden ring! Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring kwijt is en besluiten op zoek te gaan naar de persoon die hem hoort te hebben. Maar dat blijkt nog best lastig.

Een visser vertelt de kinderen dat de ring uit de gezonken stad Atlantis komt. Tijdens de speurtocht van Emma en Pawlu maakt Casper kennis met Agatha, een meisje afkomstig uit Malta. Emma kiest ervoor om de ring terug in zee te gooien. Op datzelfde moment maakt Casper kennis met de oma van Agatha, wat uiteindelijk het raadsel van de gevonden ring oplost.

Wanneer:
t/m 18 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kinderfilm in de Spylder: Casper en Emma en de gouden ring

De Spylder
Buorren 23
8721 GM Warns
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten