Ga naar inhoud
Favorieten 0

Winterfair en kerstlichtjesroute

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Spitkeet, Harkema

Winterfair met kerststukjes, ambachtelijke producten, lekkernijen, activiteiten voor kinderen, live-muziek en lichtjesroute

Ouderwets Gezellige Winterfair

Begin december organiseert De Spitkeet de jaarlijkse winterfair:

- Vrijdag 8 december: 12:00 – 20:00 uur
- Zaterdag 9 december: 10:00 – 17:00 uur
- Zondag 10 december: 10:00 – 17:00 uur

Bereid je voor op een weekend vol magie, ambachtelijke kraampjes, heerlijke winterse lekkernijen en activiteiten die je terugvoeren naar de gezelligheid van vroeger. Van handgemaakte geschenken tot hartverwarmende lekkernijen, deze Winterfair belooft een feest voor alle zintuigen te worden.

Wat kun je verwachten?
- Sfeervolle kraampjes met ambachtelijke producten
- Warme winterse lekkernijen
- Betoverende activiteiten voor kinderen
- Live muziek en entertainment
- En nog veel meer verrassingen!

Kerstlichtjesroute bij De Spitkeet

De Spitkeet in Harkema nodigt jong en oud uit voor een avond vol magie en gezelligheid tijdens de Kerstlichtjesroute op vrijdag 8 december van 18:00 tot 20:00 uur. Dit schitterende evenement maakt deel uit van de Winterfair.

Tijdens deze bijzondere avond kunnen bezoekers zich verwonderen over diverse betoverende kerststallen. Maar pas op: een ondeugende elf en een nieuwsgierige kerstman hebben aan elke kerststal iets veranderd of zelfs weggenomen! Het is aan de bezoekers om te ontdekken wat er niet klopt. Door scherp te speuren naar de fouten en het formulier in te leveren, maken alle goede antwoorden kans op fantastische prijzen. Drie gelukkige winnaars worden beloond voor hun scherpe observatievermogen.

Terwijl bezoekers op zoek gaan naar de verborgen aanpassingen, zullen ze zich laten betoveren door de magische sfeer van het park, dat prachtig is versierd. De avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol plezier en mysterie voor het hele gezin. De toegang is gratis.

Wanneer:
t/m 10 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Winterfair en kerstlichtjesroute
De Spitkeet

De Dunen 7
9281 KT Harkema
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten