Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kennis maken met de golfsport?

BurgGolf Golfclub Sint Nyk, Legemeer

Op 9 juni organiseren wij een speciale golfclinic voor vrouwen op BurgGolf Sint Nyk. Ben je geïnteresseerd in golf en wil je vrijblijvend kennismaken met deze sport?

Op 9 juni organiseren wij een speciale golfclinic voor vrouwen op BurgGolf Sint Nyk. Ben je geïnteresseerd in golf en wil je vrijblijvend kennismaken met deze sport? Of ben je op zoek naar een leuke, leerzame en gezellige activiteit om te delen met je vriendinnen, moeder, zus, dochter of collega's? Dan is deze golfclinic iets voor jou!

Tijdens de clinic zullen ervaren golfprofessionals jullie begeleiden en de basisprincipes van golf uitleggen. Je leert de juiste grip, swingtechnieken en krijgt tips voor het putten en chippen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met golf of dat je nog nooit een golfclub hebt vastgehouden, iedereen is welkom!

De golfclinic vindt plaats op 9 juni om 15.00 uur op BurgGolf Sint Nyk. Het belooft een leuke en leerzame middag te worden, waarbij plezier en gezelligheid voorop staan.

Wil je deelnemen aan deze golfclinic? Meld je dan nu aan door te mailen via deze link  

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen telefonisch op 0513 -498032 of per mail BurgGolf Sint Nykaar . We helpen je graag verder.

We hopen je te verwelkomen op 9 juni voor een fantastische dag vol golfplezier!

Wanneer:
9 juni
Toon resultaten