Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kidsstruintocht door het Wikelslân (6+)

Earnewald

Papa’s en mama’s van natuurliefhebbers opgelet! Ga mee struinen door dit bijzondere natuurgebied met veel verschillende soorten planten en dieren. Wil je graag meer over ze weten? Pak je verrekijker en trek je laarzen aan en kom mee met onze enthousiaste...

Papa’s en mama’s van natuurliefhebbers opgelet! Ga mee struinen door dit bijzondere natuurgebied met veel verschillende soorten planten en dieren.

Wil je graag meer over ze weten? Pak je verrekijker en trek je laarzen aan en kom mee met onze enthousiaste natuurgids. In een groot deel van Nationaal Park De Alde Feanen vind je open water. It Wikelslân is daarentegen een hoogveenbos met moeras. Door de variatie van het bos, de rietvelden en het open water is het gebied erg aantrekkelijk voor veel verschillende planten en dieren, zo ook de otter. Waarom leeft hij in dit gebied? Hoe weten wij dat er otters leven en hoeveel? Krijg antwoord op deze vragen tijdens deze leuke wandelexcursie voor jeugd

Tijdens de struintocht zijn er altijd weer nieuwe natuurontdekkingen. Er is een grote kans dat je pootafdrukken van een ree ziet, je ontdekt wat er nou eigenlijk onder water leeft en als je omhoog kijkt, zie je vast een grote roofvogel vliegen! De gids vertelt je wat het is.

Ook gaan de kinderen onder begeleiding van de gidsen, een aantal opdrachten in de natuur uitvoeren.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
2 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kidsstruintocht door het Wikelslân (6+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten