Ga naar inhoud
Favorieten 0

Workshop | Wollige krans

wenKR8, Dongjum

OKTOBER gaat ons WORKSHOP SEIZOEN weer van start. De dagen worden korten, de nachten langer, tijd om je huis gezellig te maken!! Kom gezellig langs bij WENKR8 om een grote tijdloze Wollige KRANS te maken.

WORKSHOP | Wollige KRANS

 OKTOBER gaat ons WORKSHOP SEIZOEN weer van start. De dagen worden korten, de nachten langer, tijd om je huis gezellig te maken!! Kom gezellig langs bij WENKR8 om een grote tijdloze Wollige KRANS te maken.

Voor de krans gebruiken we, voor het mooiste resultaat, zachte handgewassen langharige wol met krullen.

 De krans wordt ca 55cm en “afgestyled” met een lichtsnoer van 100 led lichtjes welke, in combinatie met de wol, zorgen voor een magisch effect. Een echte BLIKVANGER!!

 De WORKSHOP vindt plaats in onze sfeervolle monumentale boerderij. Een prachtige locatie in noord west Friesland nabij Franeker en Waddenzee!

Tijdens de workshop is er thee & versgebakken lekkers. Een compleet verzorgd & gezellig uitje, hoe leuk is dat en na afloop ga je ook nog eens naar huis met een grote stoere krans!!

Kom je binnenkort gezellig langs?

WOLKOM!!

Loesanne

WANNEER: ZATERDAG 14 OKTOBER van 9:30 – 12:30 uur of VRIJDAG 1 DECEMBER van 13:30 – 16:30 uur of ZATERDAG 16 DECEMBER van 09:30 – 12:30 uur.

LOCATIE: Tzummarumerweg 30, Dongjum

KOSTEN: €59 pp. Dit is inclusief alle benodigde materialen, verlichting krans, thee & lekkers. BIJZONDERHEDEN: Wij werken met kleine groepjes waardoor er maximale aandacht voor iedereen is. De workshop gaat door bij min 5 deelnemers.

Na afloop van de WORKSHOP is het mogelijk om een DIY PAKKET te kopen zodat je thuis nog zo’n leukerd kunt maken om bijvoorbeeld cadeau te geven.

 RESERVEREN: appje 0615261367 of wenkr8@outlook.com (Loesanne). Wij nemen vervolgens zsm contact met je op.

Deze WORKSHOP is ook te reserveren voor je eigen groepje collega’s, vriendinnen of buurvrouwen van min 5 personen. In overleg prikken we een datum naar keuze.

Wanneer:
t/m 16 december
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Workshop | Wollige krans
wenKR8

wenKR8 & wetterKR8
Tzummarumerweg 30 30
8808HD Dongjum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten