Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boot Grou

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Grou

Boot GrouAltijd al nieuwsgierig geweest naar de verschillende watersportbedrijven met zijn diverse ambachten die Grou rijk is? Met BOOT GROU heeft u de kans om kennis te maken met ruim 30 verschillende watersportbedrijven in Grou. Op deze gezamenlijke...

Boot Grou
Altijd al nieuwsgierig geweest naar de verschillende watersportbedrijven met zijn diverse ambachten die Grou rijk is? Met BOOT GROU heeft u de kans om kennis te maken met ruim 30 verschillende watersportbedrijven in Grou.
Op deze gezamenlijke Open Dag op zaterdag 13 mei a.s. presenteren diverse Grouster watersportbedrijven hun ruime aanbod van schepen, diensten en ambachten. Een unieke mogelijkheid om op 1 dag bij meerdere watersportbedrijven een kijkje achter de schermen te krijgen.

Opening watersportseizoen Grou
Een bezoek aan BOOT GROU is heel goed te combineren met de opening van het watersportseizoen in Grou. Het hele weekend zijn er diverse feestelijke activiteiten in & rondom het centrum en op het water van ons gezellige watersportdorp. Deze wordt traditiegetrouw altijd geopend met de aankomst van de zeilkoningin op vrijdagavond.
Kortom op zaterdag 13 mei a.s volop nautische gezelligheid in Grou!

Wanneer:
t/m 13 mei
Toon resultaten