Ga naar inhoud
Favorieten 0

Charlotte Wessels

Leeuwarden

Charlotte Wessels ken je als frontvrouw van de succesvolle symfonische metalband Delain. Bijgestaan door oud-leden van Delain komt ze nu met de theatrale show 'Tales From Six Feet Under - Live in Concert' naar Neushoorn.

Charlotte Wessels ken je als frontvrouw van de succesvolle symfonische metalband Delain. Nadat de band uiteenging in 2021 heeft de zangeres allesbehalve stilgestaan. Na het uitbrengen van twee solo-albums maakte Charlotte vorig jaar haar comeback op het podium. Bijgestaan door oud-leden van Delain komt ze nu met de theatrale show 'Tales From Six Feet Under - Live in Concert' naar Neushoorn. De mix van melancholische pop en synth rock zorgt ervoor dat je deze avond ogen en oren tekortkomt.

Via het contentplatform Patreon vond Charlotte Wessels een manier om direct in contact te staan met haar fans. Elke maand bracht ze hier een nieuw nummer uit die ze thuis opnam in haar eigen kelder. Deze verzameling Patreon-hits heeft de toepasselijke titel 'Tales From Six Feet Under' gekregen. Dit jaar kwam er al een vervolg op het album met 'Tales From Six Feet Under II'. Het werd een zwaardere plaat dan het eerste deel, maar nog net zo eclectisch; van de synth rock en melancholische popmuziek die haar eerste plaat typeerde, tot werk wat meer aansluit bij de symfonische metal waarmee ze bekend werd.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe: Gratis

Wanneer:
13 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 17,25 (met een CJP-pas)

Hier vind je Charlotte Wessels

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

Toon resultaten