Ga naar inhoud
Favorieten 0

Top 2000 in Concert

Leeuwarden

December heeft zo zijn tradities. Oliebollen, de goedheiligman, gespeculeer over de Elfstedentocht maar misschien nog wel het leukst van allemaal; de Top 2000! De lijst der lijsten, met daarin de mooiste liedjes allertijden.

Op 9 december wordt een selectie van Top 2000-routiniers live gespeeld in Neushoorn door maar liefst 24 muzikanten. Top 2000 in Concert brengt een avond die in het teken staat van de pop-, rock- en soul-klassiekers uit de Top 2000.

Wat voor nummers er gespeeld worden? Dat is bij elke editie van Top 2000 in Concert weer een verrassing! Het kan variëren van ABBA tot Led Zeppelin, Prince tot Pearl Jam, Fleetwood Mac tot Foo Fighters, Bowie tot Beatles of Aretha Franklin tot Tina Turner. De band speelt de nummers die je niet snel live zult horen. Herkenning en verrassing, maar altijd met een verhaal. Evergreens, funkstampers, iconische gitaarsolo’s en de verborgen juweeltjes wisselen elkaar in hoog tempo af. Een hommage aan de pioniers die al jaren ‘overleven’ in de Top 2000, met de ambitie om de originelen zo dicht mogelijk te benaderen.

De Top 2000 in Concertband wordt vertegenwoordigd met leden van o.a. Wild Romance, The Gathering, Matthews Southern Comfort, Jack Poels (solo), Sleeze Beez, Walter Trout, The Voice Junior, Physical Graffiti en Steve Conte. Een selectie van 24 muzikanten waaronder 7 zangers en zangeressen die elkaar afwisselen.

Zaal: Grote Zaal | Gratis garderobe (Grote tassen zijn niet toegestaan: meer info) | Type: Staconcert

Wanneer:
9 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 27,-

Hier vind je Top 2000 in Concert

Adres:
Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten