Ga naar inhoud
Favorieten 0

Filmhuis Sneek - Everything Everywhere All at Once

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Sneek

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen.

Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Everything Everywhere All at Once is een komedie en een familieverhaal. Daarnaast bevat het een heel aantal verwijzingen naar andere films, voor wie daar goed in is. Het is weliswaar een komedie, maar met personages die echt karakter hebben. De relatie tussen Evelyn en haar man verloopt stroef, en ook de banden met andere familieleden houdt ze gaandeweg tegen het licht, de verhouding met haar lesbische dochter is bijvoorbeeld een zoektocht.  Everything Everywhere All at Once is ook een heel integer verhaal over een moeder-dochterrelatie waarbij de culturele context een belangrijke rol speelt.

Wanneer:
t/m 21 maart

Hier vind je Filmhuis Sneek - Everything Everywhere All at Once

Adres:
Filmhuis
Leeuwenburg 12
8601BC Sneek
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten