Ga naar inhoud
Favorieten 0

Frisian Freestyle BBQ Event

Sloten

Op 6 en 7 mei staat het Friese stadje Sloten in het teken van de barbecue. Restaurant De Mallemok organiseert dat weekend een barbecue-event voor het hele gezin, met livemuziek, lekker eten en diverse barbecue wedstrijden voor echte professionals.

De hoofdmoot van het barbecue-event zijn de barbecuewedstrijden van de Stichting BBQ Wedstrijd Nederland (SBWN). Onder de noemer Frysian Freestyle nemen professionals en amateurs het dat weekend tegen elkaar op in de categorieën culinair, double steak, double ancillary en tailgate. De jurypunten tellen mee in de ranking voor het Nederlands Kampioenschap Barbecue. 

KidsQ en livemuziek
Naast de barbecuewedstrijden is er ook voor de rest van het gezin genoeg te doen. Voor de kleintjes is er een springkussen, en als ze willen, kunnen ze meedoen met de KidsQ: een barbecuewedstrijd voor kinderen. Verder is er livemuziek van o.a. Hester Tadema, Henri Groenewold en Mario Kramer en staan er op het evenemententerrein natuurlijk verschillende foodtrucks met eten en drinken.

Voor de shopliefhebber zijn er diverse kraampjes met BBQ artikelen, speciale wijnen en sterke dranken, vintage woonaccessoires, lekkernijen en meer.

Wanneer:
6 en 7 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 3,-

Hier vind je Frisian Freestyle BBQ Event

Adres:
Evenemententerrein van Sloten
Lytse Jerden 1
8556 XN Sloten
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten