Ga naar inhoud
Favorieten 0

Fan Boer nei Minsken merk Earnewâld

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Toeristenbureau Earnewâld, Earnewâld

Kleinschalige markt met streekproducten van de boeren en ondernemers uit de regio.

Op zondagmiddag 4 juni ben je welkom op de Fan Boer nei Minsken merk in Earnewâld. Een kleinschalige markt met streekproducten van de boeren- en ondernemers uit de regio.

Op de boerenmarkt zijn streekproducten te vinden als zuivel, geitenkaas en fruit maar ook desembrood, viennoiserie, schapenvachten, tuinplanten, hooimadammen, viltwerk, zelf gemaakte natuur en milieu vriendelijke schoonmaak middelen, traditionele Goudse kaas maar ook Friese nagelkaas, Weduwe Joustra beerenburgkaas, keramiek en eetbare planten. Ook is er een imker met honing en bezichtiging van de bijenkast.

Datum: zondag 4 juni 2023 van 12.00 - 16.00 uur
Locatie: Wiidsweipleintje tegenover COOP Supermarkt Wester, Wiidswei 7, 9264 TL  Earnewâld

Een plaats waar je een goed gesprek met elkaar kunt hebben. Een plaats waar je vragen kunt stellen over de mooie produkten die je kunt kopen.

Deze activiteit is onderdeel van de zomeractiviteiten die in Earnewâld onder de noemer 'Eltse snein wat by d'ein!' worden georganiseerd. De middenstand en lokale verenigingen organiseren elke zondagmiddag vanaf mei t/m september een activiteit die plaatsvindt in en om het centrum van Earnewâld.

Wanneer:
t/m 4 juni
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fan Boer nei Minsken merk Earnewâld
Toeristenbureau Earnewâld

Piet Miedemaweg 9
9264 TJ Earnewâld
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten