Ga naar inhoud
Favorieten 0

Kaatswedstrijd | Jongens KNKB |Nederlands Kampioenschap

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Sint Annaparochie

De KNKB organiseert in het zomerseizoen voor alle categorieën wekelijks wedstrijden, zo’n 600 in totaal, waaronder het Nederlandse Kampioenschap voor Jongens. Altijd al eens willen kijken? Dat kan in Sint Annaparochie bij Kaatsvereniging Drie Spul Is Ut.

It giet oan! Wist je dat deze uitspraak bij het kaatsen is ontstaan? Tijdens het kaatsen één van de manieren om te zeggen dat de wedstrijd begint. Ook nieuwsgierig hoe het spel in zijn werk gaat? Je kunt gewoon komen kijken bij deze wedstrijden!

De KNKB organiseert in het zomerseizoen voor alle categorieën in heel Fryslân wekelijks wedstrijden, zo’n 600 in totaal, waaronder de Nederlandse Kampioenschappen voor afgevaardigde parturen van verenigingen.

Ook federaties, een samenwerkingsverband van verenigingen, die dicht bij elkaar zijn gesitueerd, organiseren veel wedstrijden. Tenslotte zijn er de verenigingen, die van tijd tot tijd ledenwedstrijden en wekelijks competitiekaatsen organiseren.

Behalve wedstrijden voor verenigingen tegen elkaar (afdelingswedstrijden) zijn er ook wedstrijden door elkaar loten, waarvoor een kaatser zich individueel kan aanmelden en vrije formatiewedstrijden. Dit zijn wedstrijden, waarbij de kaatsers hun eigen maten kiezen. 

Ook nieuwsgierig hoe het spel in zijn werk gaat? Je kunt gewoon komen kijken bij deze wedstrijden!

Meer informatie over kaatsen vind je op de website van de KNKB

Wanneer:
t/m 10 juni
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kaatswedstrijd | Jongens KNKB |Nederlands Kampioenschap

Kaatsvereniging Drie Spul Is Ut
Statenweg 2
9076 DS Sint Annaparochie
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten