Ga naar inhoud
Favorieten 0

NH Café: Vic Willems x De Koots

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Goede muziek ademt de tijdgeest. Vic Willems maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Ter ere van zijn tweede album 'Wachten Tot Het Fout Gaat' komt de Utrechtse singer-songwriter op vrijdag 30 juni naar...

Goede muziek ademt de tijdgeest. Vic Willems maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Ter ere van zijn tweede album 'Wachten Tot Het Fout Gaat' komt de Utrechtse singer-songwriter op vrijdag 30 juni naar het Neushoorn Café. Support deze avond is De Koots. In de afwisseling tussen energieke en dromerige nummers neemt de indiepopband je mee op een breed en veelzijdig muzikaal avontuur.

Vic Willems Vic Willems weet het moderne levensgevoel te vangen in betoverende muziekstukken die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijkt weer te geven. Poëtisch, direct en met niemand te vergelijken. Zijn grote kracht? Kleine liedjes maken met grote thema's zonder pathetisch te worden.

In 2020 verscheen zijn debuutalbum Doemdenker/Wonderkind en nu is daar op 12 mei de opvolger: Wachten Tot Het Fout Gaat. Een plaat over de wereld, alle veranderingen die daarin gaande zijn en Vic Willems die daar zijn plek in vindt. Dat gaan van somber naar licht. Van melancholie via verdriet naar vreugde of berusting. Gewoon zoals het leven zelf kan zijn en Vic Willems maakt daar muziek van.

De Koots De support act van de avond is De Koots. Deze Nederlandstalige indiepopband gooit het beste van de sixties en seventies in de blender met hedendaagse indie en komen zo tot hun eigen frisse geluid. De twee leadzangers bezingen de struggles en avonturen van jongvolwassenen in een turbulente tijd over groovy deuntjes. Live verzorgt de band een energieke show met gezellige sixtiesvibes. Schreeuwende fuzz wordt afgewisseld met in reverb verdronken slidegitaar, een strakke ritmesectie en fijne achtergrondkoortjes lijmen de boel samen. Kortom, veel om naar uit te kijken!

Zaal: NH Café

Wanneer:
t/m 30 juni
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je NH Café: Vic Willems x De Koots

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten