Ga naar inhoud
Favorieten 0

Training Beeldende Therapie (TBT)

Folkshegeskoalle, Hoorn

Tijd, rust en ruimte voor je eigen beeldend proces en reflectie. Nieuwe indrukken, werkvormen en ervaringen opdoen. Je op deze manier verdiepen in je vak en de effectiviteit van het medium.

Tijd, rust en ruimte voor je eigen beeldend proces en reflectie. Nieuwe indrukken, werkvormen en ervaringen opdoen. Je op deze manier verdiepen in je vak en de effectiviteit van het medium. Uitwisselen met collega’s over de mogelijke toepassingen voor de eigen doelgroep en werkomgeving. Dit alles op een prachtige locatie en een inspirerend eiland.

TBT
Uitgangspunt in het aanbod is de Tastzintuiglijke Beeldende Therapie (TBT), een theoretisch concept beschreven door Sita Geerling in het kader van de Master of Arts Therapies opleiding Hogeschool Zuyd. In de TBT is het uitgangspunt dat het lichamelijke, tastzintuiglijke aspect van beeldend therapeutisch werken een centrale positie inneemt als het gaat om ‘werkzame factoren’ in de beeldende therapie. Het gaat hierbij om een eclectische benadering. D.w.z. we maken gebruik van diverse werkvormen en benaderingen. Beeldend werken vanuit een tastzintuiglijke benadering en daarop reflecteren als professional: daarbij staat het doen en ervaren centraal. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de (mogelijke) toepassingen in de praktijk met cliënten. Vanuit deze invalshoeken levert de nascholing een bijdrage in de kwaliteit van de beroepsuitoefening als vaktherapeut.

Wanneer:
9 t/m 14 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 0,-

Hier vind je Training Beeldende Therapie (TBT)
Folkshegeskoalle

Adres:
Folkshegeskoalle Schylgeralân
Badweg Hoorn 11
8896 KC Hoorn
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten