Hoofdfoto Noa's Choice Tinteltijd

Oranjewoud Festival: Noa’s Tinteltijd

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Contact

Adres:
Lindelaan 1
8453JD Oranjewoud
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel Mail naar contact@oranjewoudfestival.nl Voor blinden of slechtzienden Noodzakelijke begeleiders betalen een gereduceerd tarief voor de concerten. Bestel kaarten via de normale procedure. Het verschil wordt overgemaakt na ontvangst van een ingevuld declaratieformulier. Deze is verkrijgbaar bij de informatiebalie in De Proeftuin. Voor bezoekers die slecht ter been zijn Voor mensen die slecht ter been zijn, zetten zij golfkarren in. Voor doven of slechthorenden Mail naar contact@oranjewoudfestival.nl Voor bezoekers met een assistentiehond ADL-, epilepsie- en PTSS-hulphonden zijn overal toegestaan. Graag van tevoren aankondigen via contact@oranjewoudfestival.nl. Dan kunnen ze bijvoorbeeld zorgen voor een drinkbak bij de betreffende concerten. Gewone honden zijn in de Overtuin niet toegestaan. In de rest van Parklandschap Oranjewoud mogen honden komen maar moeten deze vaak zijn aangelijnd.

Noa Wildschut is niet alleen een bijzondere violiste, zij schrijft ook wonderschone gedichten. Haar liefde voor het woord maakt haar tot een groot bewonderaar van de veelvuldig bekroonde auteur Joke van Leeuwen. Deze bewondering is wederzijds gebleken wat heeft geleid tot een speciaal voor Oranjewoud Festival tot stand gekomen samenwerking. Met enkele jonge topmusici speelt Noa delen uit een aantal van haar lievelingsstukken. Op de voor haar typerende originele en humoristische wijze omlijst Joke de muziek met woorden en betrekt daarbij ook het publiek. Het resultaat is een parel van een voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden.

Prijzen

  • van € 2,50 tot € 50,00 Prijzen zijn voor toegang Oranjewoud Festival. Festivalhart De Proeftuin, slotconcert en kinderactiviteiten grotendeels gratis.

Kenmerken

Extra informatie Culturele Hoofdstad 2018

  • Soort evenement: Evenement
  • Discipline: Klassieke muziek, Muziek
  • Voertaal: Nederlands

In de buurt

Toon resultaten