Ga naar inhoud
Favorieten 0

Gurbe Douwstra 70!!

Regio Heerenveen / Joure

Gurbe Douwstra wordt 70 jaar! En dat viert hij graag samen met zijn publiek. De Drachtster singer-songwriter geeft op zondag 11 februari in de Hobbe van Baerdtkerk in Joure een verjaardagsfeest vol met muziek. Met bekende oude liedjes en natuurlijk nieuwe...

Gurbe Douwstra wordt 70 jaar! En dat viert hij graag samen met zijn publiek. De Drachtster singer-songwriter geeft op zondag 11 februari in de Hobbe van Baerdtkerk in Joure een verjaardagsfeest vol met muziek. Met bekende oude liedjes en natuurlijk nieuwe liedjes, vergezeld van smakelijke anekdotes. Douwstra blikt terug en kijkt vooruit. Is het allemaal waar of wordt het één en ander zo nu en dan toch flink aangedikt? Gaandeweg worden de verhalen sterker of juist persoonlijker? De toon wordt, zoals dat gaat op feestjes, steeds melancholieker. Maar de levenslust van deze kersverse zeventiger is nooit ver weg.

Samen met bassist Johannes Adema en multi-instrumentalist Jan de Vries wordt dit een onvergetelijk feest met een lach en een traan. En iedereen is welkom!

Entree is €18,- per persoon (inclusief consumptie).

Ligging
Hobbe van Baerdtkerk in Joure, Midstraat 67, 8501 AE Joure

Wanneer:
11 februari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Gurbe Douwstra 70!!

Regio Heerenveen / Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten