Unique Cycling E-bike arrangement ‘Vier Provinciën Sportief’

Unique Cycling E-bike arrangement ‘Vier Provinciën Sportief’

Korte 2-daagse, maar boeiende kennismaking met Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland. Prijs inclusief huur superieure Unique e-bikes met extra grote actieradius en één overnachting met ontbijt en diner.

Unique E-bikearrangement ‘Vier Provinciën Sportief’:

Korte, maar boeiende kennismaking met Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland

Héél gevarieerd, compleet en zeer voordelig is het tweedaagse e-bike arrangement ‘Vier Provinciën Sportief’. U verblijft één nacht op basis van half pension (logies, ontbijt, driegangen diner) in hotel Holland Inn in fietsvakantieplaats Wolvega.

Deze plaats ligt in de schitterende Lindevallei, te midden van twee Nationale Parken en zeer bezienswaardige landschappen en stadjes in Friesland, Drenthe, Flevoland en Overijssel. De regio, waartoe ook plaatsen als Giethoorn, Appelscha en Oranjewoud behoren, is de nieuwe topper onder de fietsregio’s in Nederland!

Unique
Op de eerste dag, de dag van aankomst, krijgt u ’s morgens een e-bike van Friesland Holland’s e-bikespecialist. Het bureau voor toerisme Friesland Holland maakt samen met Friese tweewielerspecialisten het ‘ebiken’ nog leuker dan het al is. Standaard elektrische fietsen worden op punten als comfort, veiligheid en uitstraling geoptimaliseerd op basis van ervaringen van pechhulpverleners en gasten die een e-bike testarrangement hebben geboekt.

Directeur Albert Hendriks: “Op dure e-bikes, elektrische fietsen van €2.500,- tot €3.500,-, worden om prijstechnische redenen niet altijd de beste componenten gemonteerd, terwijl de berijder dat wel verwacht. Testende gasten hebben vooral commentaar op lastig te verstellen sturen, wiebelende zadels, plakkerige kunststof handvatten, instabiele standaards en minderwaardige banden. Onderdelen die comfortbepalend zijn, die het fietsen wel of niet aangenaam maken. Wij laten de minder goede onderdelen door dealers vervangen voordat de fietsen de weg op gaan. We leuken ze ook op met accessoires als luxe afneemtassen met veel vakken.”

Mocht u onverhoopt pech krijgen, dan komt Friesland Holland Assistance onmiddellijk in actie en brengt u een nieuwe fiets.

Maar €165,- p.p.
De prijs van het ‘Vier Provinciën Sportief’ E-bike arrangement bedraagt slechts € 165,- per persoon op basis van twee personen in een kamer, all-in, ook inclusief een uitgebreid routeinformatiepakket dat u na boeking thuis ontvangt. En ook inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten!

Extra nacht
U kunt dit fietsarrangement heel goedkoop verlengen met een extra nacht. De prijs daarvan is slechts €46 per persoon op basis van logies en ontbijt en twee personen per kamer, inclusief toeristenbelasting. Zo maakt u van een tweedaags fietsarrangement een driedaagse vakantie, ideaal voor fietsliefhebbers die van ver komen.

Vier Provinciën: Fietsregio van het jaar 2015
Noord Nederland Toerisme heeft het land rondom het Friese Wolvega en het Overijsselse Steenwijk uitgeroepen tot Fietsregio van het jaar 2015’ vanwege de uitstekende voorzieningen voor fietsers en de grote variatie in natuur en landschap en attracties.
Zie hier een impressie van het fietsvakantiegebied Vier Provinciën met Wolvega en Steenwijk als uitvalsbasis.  Internationaal bekende highlights zijn de Lindevallei, Appelscha, Giethoorn, Landgoed De Eese, de vesting Steenwijk, koninklijk Oranjewoud, Tropisch Paradijs Orchideeënhoeve en de Nationale Parken Drents-Friese Wold en Weerribben-Wieden.

Dit ga je doen

Unique Cycling E-bike arrangement ‘Vier Provinciën Sportief’

Friesland Holland

Inclusief:
• Reserveringskosten
• 1 x overnachting met ontbijt
• 1 x driegangen menu
• Unique e-bike gedurende twee dagen
• Toeristenbelasting
• Pech onderweg service
(andere of vervangende huurfiets of vervoer van eigen fiets naar de fietsenmaker in de buurt van het reisdoel)
• Route-informatiemap

 

NIEUW:
• Gratis Friesland Vakantiepaspoort (uniek vijftalig informatieboekje over Friesland t.w.v. € 4,95)

 

Exclusief:
• Reis- en annuleringsverzekering
• Lunches & drankjes